SELAMAT DATANG KE BLOG CETUSAN RASA ZECK AS

BAJET KAKITANGAN AWAM 2010

BAJET KAKITANGAN AWAM 2010

IKLAN ni buat tersentuh hati........

on Khamis, Julai 16, 2009

ZAS : Melihat gambar saja tersentuh hati teman yang dah memang lembut nii....he..he..
Teman memang suka minum milo....naknya milo ais ,tapi semenjak 2 menjak
nii.........selepas nengok gambar ni.....minum milo ais pun tak lalu......

4 comments:

DUN Behrang 2020 berkata...

Teman memang dh lama cuba 'boikot' barangan seangkatan...cuma ada benda yg x dpt nk elak nk wat camner...x pe la yop...mike tuko VICO je la...

Zakaria Abdullah Sani berkata...

ZAS to DUN Behrang 2020:
Ate ajenya ye....bebenor le cerita mike tuu...teman rasa nak tukor vico le pulak....`vico ! jadi sihat dan kuat`....lain aje bunyinya....

LiNda berkata...

Salam ziarah.
saya jengok blog ini dari Mr Dun Behrang .

Saya menanggis membaca n3 Tangan yang Indah . Sungguh..saya menanggis bersungguh2 sebab saya teringatkan omak saya. huhuhuh

Pastukan , slim village tuh yang ada Sungai Bill kannn... kann..

Zakaria Abdullah Sani berkata...

Thank dah terterjah ke laman blog saya.....ye..ye..memang benorlah seperti yang dikata....SKSV memang dekat jauh sikit dari Sg Bil.....